Welkom

ledenvergadering: maandag 9 maart bij Post, 20.00 uur.

 

Het OZO Oranjefeest 2020 komt eraan:  donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 september.

Het worden weer drie dagen gezelligheid, kermis, kinderspelen, bierkratstapelen, mooi weer en elkaar weer zien na de vakantie. Speciaal de optocht willen en zullen we behouden voor Oene: de optocht is een uniek verschijnsel en heeft een lange historie.

BOEKJE en LEDENGELD.

We willen graag onze sponsors meer de ruimte geven voor adverteren, en ze meer aandacht geven op het feest.Er verschijnt geen boekje meer, maar we zullen groot in de Schaapskooi ons programma presenteren, en onze sponsors uitlichten. In een zomerweek kunt u in de Schaapskooi ons ''boekje'' verwachten. We hebben ons lidmaatschapsgeld moeten verhogen in 2018 van 7,50 naar 10,00 euro. Om een mooi feest neer te kunnen zetten, en om alle extra kosten als beveiliging te kunnen betalen, hebben onze leden in de de ledenvergadering van maart 2018 deze verhoging goedgekeurd.

ZERO TOLERANCE op alcohol onder de 18.

We zijn, samen met de gemeente Epe, erg gefocust op veiligheid. Daarom willen we onder anderen dat er buiten de tent geen glaswerk is. In de tent zullen wij als organisatie, samen met de beveiliging van HBV, een zero tolerance beleid voeren op jongeren onder de 18 die we zien met alcohol: je wordt verzocht het feest te verlaten.

 

Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws en bekijk alle foto's.