Algemeen

Dit jaar willen we weer een traditioneel, gezellig OZO familiefeest organiseren in Oene. We hebben drie dagen feest in Oene op onze feestweide: 7, 8 en 9 september.

We beginnen met de revue op donderdagavond, officieel geopend door de burgemeester. Op vrijdag  hebben we de kindermiddag, speciaal bedoeld voor alle schoolkinderen uit Oene. Na afloop mag iedereen nog even de kermis op!

Op vrijdagavond organiseren wij een feestquizz. U kunt zich opgeven met 4 tot 8 personen en dan strijden tegen andere groepen! Wie weet het meest over muziek, theater, geschiedenis, Nederland, enz. Na afloop van de quizz gaan we nog even los met de feestquizz DJ. De zaterdagmorgen organiseren we de optocht. We hopen op veel versierde wagens! De muzikale begeleiding is natuurlijk van Muziekvereniging Vriendschap. Zaterdagmiddag is er aansluitend veel te doen op het feestterrein: kermisattracties, bierkrat stapelen, vogelschieten, een rodeostier, een gametent, en ga zo maar door. En natuurlijk veel gezelligheid!

De zaterdagavond sluiten we af met een liveband. We beginnen vroeg, kom dus op tijd voor het meeste dansplezier!!