Algemeen

Dit jaar willen we weer een traditioneel, gezellig OZO familiefeest organiseren in Oene. We hebben drie dagen feest in Oene op onze feestweide: 7, 8 en 9 september. De toegangskaarten zijn dit jaar alleen ONLINE te koop. Leden krijgen via de mail hun (gratis) online tickets voor de drie avonden. Het is dus belangrijk dat onze leden bij ons aangeven wat hun emailadres is. Voor ieder ander geldt dat je online tickets kan kopen, leuk als je komt! 

We beginnen met de revue op donderdagavond, officieel geopend door de burgemeester. Op vrijdag  hebben we de kindermiddag, speciaal bedoeld voor alle schoolkinderen uit Oene. Na afloop mag iedereen nog even de kermis op!

Op vrijdagavond organiseren wij een feestquizz. U kunt zich opgeven met 4 tot 8 personen en dan strijden tegen andere groepen! Wie weet het meest over muziek, theater, geschiedenis, Nederland, enz. Na afloop van de quizz gaan we nog even los met de feestquizz DJ. De zaterdagmiddag organiseren we een alternatief voor de optocht: een kinderparade aan het begin van de middag over ons eigen terrein. De muzikale begeleiding is natuurlijk van Muziekvereniging Vriendschap. Zaterdagmiddag is er aansluitend veel te doen op het feestterrein: kermisattracties, bierkrat duwen, vogelschieten, misschien een rodeostier, en ga zo maar door. En natuurlijk veel gezelligheid!

De zaterdagavond sluiten we af met een liveband. We beginnen vroeg, kom dus op tijd voor het meeste dansplezier!!

Inschrijving voor de PubQuizz via info@feestinoene.nl.

Kaartverkoop voor de avonden: online op deze site.